Cecilija Simic Rihtnesberg

mars 24th, 2013   •   Kommentarer inaktiverade för Cecilija Simic Rihtnesberg   

 

SMART BYXA FÖR GRAVIDA

Gravidbyxan är en byxa som inte slutar vid midjan utan fortsätter långt upp över magen. Den övre delen viks ned och bildar en kjol. Kjolen kan vikas eller också draperas, det bildar en kort eller en lång kjol. Det extra gummibandet ser till att byxorna sitter på plats och det kan justera vidden som man önskar. Vid amning kan kjolen lyftas upp och fungera som skydd för mamma och barn. De täcker alltid hela magen oavsett magens storlek och kan användas både innan, under och efter graviditet.
Mammabyxa CECILIJA S.® blev belönad med Stockholms stads uppfinnare stipendium, för sin smarta patenterade design, 2006!

AMNINGSTRÖJAN

Cecilija Simic Rihtnesberg har även utvecklat och designat en amningströja. Det är en ny patenterad lösning för diskret amning som har en unik design och funktion. En öppning för amning bildas när man drar ner det yttre tyget på bysten och sedan viker upp det inre tyget. Den låter dig amma på allmän plats utan att du drar till dig nyfikna blickar.

Fakta om Cecilija Simic Rihtnesberg
Född: 1967
Utbildning: Magister examen i fri konst.
Bakgrund: Cecilija kom till Sverige som flykting från Sarajevo 26 år gammal. Hon startade sitt företag när hon var arbetslös och hemma med sitt första barn.
Familj: man och fyra barn 11, 9, 7 och 1 år.

CECILIJA S.®
Cecilija Simic
Hemsida: www.cecilijas.com
Phone: +46 (0)8 604 39 94
c.rihtnesberg@gmail.com

Share this article