• Trubaduren Anders. L. Jonsson gästar Svenskt UppfinnareMuseum

25 07, 2018

Program för tisdagen den 31 juli

Svenskt UppfinnareMuseum bjuder dig på en musikalisk afton tisdagen den 31 juli! Under dagen och kvällen händer detta:

14.00 – 21.00 Kaffe & våfflor, läsk, korv med bröd, fikabröd säljes

12.00 – 17.00 Utställning – Svenska uppfinningar genom tiderna

12.00 – 21.00 Loppis – Kom och fynda!

18.00 – 20.00 Sång & musik med trubadur Anders. L. Jonsson

MYCKET VÄLKOMNA!

Ingen föranmälan behövs, kom som du är!

(OBS: Inställt om det kommer regn)

Vägbeskrivning: Kör in på Gamla Stockholmsvägen vid kiosken i Torshag/ gamla brandstationen. Fortsätt vägen fram i cirka 3 km. Mitt emot Melainfarten, vid en skarp kurva, finns två vita hus bakom en granhäck. Du är framme! För mer information ring Ann Dohse 0737-15 77 15

• Nytt om utställningen

17 03, 2018

Utställningen har flyttat och finns nu på plats i ett hus i Åby. Ett rum är inrett och klart och arbetet fortsätter nu för att iordningställa allt! Vi återkommer med adress och öppettider då vi öppnar upp visningar på nytt den 1 juni 2018.

• Inköparna på Gekås söker NYA produkter!

01 04, 2016

Har du Ullareds nästa Storsäljare?

Strix Television producerar ett tv-program för Kanal 5 med titeln ”Ullared – Jakten på Storsäljaren”. Ett tävlingsprogram där du kan tävla med din egen produkt eller uppfinning och har chansen att vinna ett kontrakt med Gekås som innebär en plats på hyllan för din produkt i Skandinaviens största varuhus!

Programmet sänds nu på tisdagar kl 20:00 på Kanal 5.

Redan nu sonderar vi terrängen efter nya tävlanden och produkter för en eventuell säsong 3 av programmet.

Hur gör man för att anmäla sig?

Maila till oss om du vill vara med, om du känner någon som du tycker borde vara med eller om du har frågor – Mailadress: uppfinning@strix.se

Skicka en bild på dig själv, din produkt och berätta om dig och din produkt.
    Glöm inte att skriva dina uppgifter om var vi kan nå dig.

Eller ring oss på telefon: 08-522 595 00 och fråga efter redaktionen Jakten på Storsäljaren
    Eller posta till: ”Jakten”
    Strix Television
    Magasin 3, Frihamnsgatan 28

• Föreläsning med uppfinnaren och entreprenören Marija Änglavis

30 11, 2015

Mycket välkomna att lyssna på Marijas fantastiska resa genom livet. Det är KvinnorKan i Norrköping som anordnar detta evenemang i Svenskt UppfinnareMuseums lokaler.

Anmälan är obligatorisk och kan göras via mejl eller telefon:

info.norrkoping@kvinnorkan.se eller ring 073- 98 12 711

Tryck på bilden för att läsa mer!

Tillsammans blir vi starka! Stöd gärna KvinnorKan genom ett medlemskap:

20 kronor/år för studerande och pensionärer
    50 kronor/år för enskild medlem
    200 kronor/år förening eller organisation

Insättes på plusgiro: 13 87 52-1

Vid inbetalning, glöm ej att skriva – ditt namn, adress och gärna också en mejladress.

• Lasse Lindfors minns exklusivt sin vän Johnny Cash

01 07, 2015

Cash bild

Den 9 september anordnar vi en mysig countrykväll på Svenskt UppfinnareMuseum. Då kommer Lasse Lindfors till oss och han kommer att berätta om sin vän Johnny Cash.

Det kommer att bli en oförglömlig kväll med mycket mat och prat!  Lasse bjuder på sig själv och vi bjuder på vin och snittar!

Mycket välkomna!

Inträdet kostar 100 kr! Obs: Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Anmälan görs här: http://simplesignup.se/event/60903-johnny-cash-en-man-foer-alla-tider-lasse-lindfors-minns-exklusivt-sin-vaen

• Född till företagare med Yvonne Anglesjö

28 05, 2015

Yvonne har varit företagsledare och entreprenör i drygt 30 år. Hon har lång erfarenhet som konsult inom utbildning, kommunikation, coachning, ledarskap och hälsa. Yvonne kommer specifikt att berätta om sin resa som företagare.

”Med sitt driv, affärstänkande och höga ambitionsnivå är Yvonne en förebild med fokus på att skapa framgång, utveckling och förändring”

Missa inte denna föreläsning som Qoola Qvinnor i Norrköping har anordnat! Föreläsningen hålls i Svenskt UppfinnareMuseums lokal på Malmgatan 5 i Norrköping. Den vänder sig främst till Qoola Qvinnors nätverk på facebook, betalande medlemmar OCH intresserade. Ta gärna med en vän.

Cirka 1 timmes föreläsning med Yvonne Anglesjö och resterande tid till en presentation av Svenskt UppfinnareMuseum, presentationer av oss alla som är där samt mingel med kaffe och smörgås.

Anmälan ska göras till Ann Dohse på 073-98 12 711 eller ann.dohse@comhem.se

Antal platser är begränsade så anmäl dig i tid.

Page 1 of 512345»