Oavsett jobb och yrke behöver vi alla förbereda oss inför morgondagen för att undvika stress. Kläderna präglar oss som individer och är en viktig del i vår vardag. Att höra komplimanger från kollegor och medarbetare är alltid trevligt. Men de kläder vi skall bära nästa dag måste förberedas omtänksamt med genomtänkta accessoarer, för att nå full effekt och alltid känna oss finklädda. Detta skall du använda din dambetjänt till.

honAnait Shiroian – innovatör och designer bakom företaget AnShi från år 2007
Jag har skapat en ny produkt – en betjänt för damer, vilket tidigare inte funnits på marknaden.Den registrerades och publicerades år 2007 med skyddet på 25 år i olika länder.
Dambetjänten visades för första gången på Formex Stockholmsmässan i januari 2008 , på hotell Scandic Anglais på Rookies & Players under Modeveckan i februari 2008 och på Småföretagsmässan på Stinsen i april 2008. Intresset var stort både från besökare till media.

Dambetjänten är gjort av plexiglas. Den är unik, modern, funktionell och kvinnlig, och har olika typer av upphängning för kläder, lådor för smycken, halsdukar, strumpbyxor mm. Den är en hjälpande hand vid förberedelse av klädval och man kan i lugn och ro se hur de valda plaggen harmonierar med varandra. Med hjälp av dambetjänten kan kvinnorna undvika morgonstressen, skapa en genomtänkt look för morgondagen och känna sig nöjd och säker med sitt klädval.

Om idén
När jag letade efter en dambetjänt för några år sedan, fick jag veta att det inte fanns någon speciell betjänt för damer utan kvinnor fick använda herrbetjänter. Jag var mycket förvånad. Kvinnor är klädindustrins främsta kunder men de är tvungna att använda sig av en produkt som är skapad och anpassad för män. Då bestämde jag mig att designa dambetjänten själv och med stöd från ALMI startade jag företaget för att utveckla min idé.

anait

Fördelarna med dambetjänten är:
• möjligheten att se hur de valda plaggen ser ut tillsammans så att rätt harmoni och proportioner skapas och ge en tydlig bild av klädseln som helhet
• dambetjänten ger möjligheten att förbereda kläderna i lugn och ro utan stress
• dambetjänten är anpassad för kvinnors behov av upphängning och förvaring av både kläder och accessoarer – hängknäppar för kjolar, några extra galgar för byxor och andra kläder, lådor även för smycken och klockor
• dambetjänten är framtagen i modern design och gjord av plexiglas

Anait Shiroian
Innovatör, designer, företagare
www.anshi.se
tfn: 0735 26 26 38
E-post: anait@anshi.se eller info@anshi.se

 

Anait Shiroian – Dambetjänten