I dag lanserar vi vårt nya forum!

 • 13-12-2012  

  Efterfrågan på marknaden styr vilka arbeten och produkter som skapas. Eftersom Sverige behöver komma igång med tillverkningen igen så har vi startat ett forum i hopp om att Ni med goda idéer kan komma med förslag om vad Ni själva skulle vilja ha uppfunnet. Forumet är en plattform för Er som har en eller flera idéer men som inte vill in i innovationsprocessen samt även till Er som driver företag eller vill starta upp ett företag men inte riktigt vet vad ni vill göra, härinne kan ni hämta inspiration och se vilka slags produkter som efterfrågas. I detta forum vill vi att idéerna ska sprudla och att det ska brainstormas friskt. För en sak är säker, det är vi själva som måste skapa jobben i Sverige, antingen genom en egen idé eller att producera en produkt/idé som någon annan har kommit på. När du har delat med dig av din idé  på forumet är det öppet för alla att kunna ta del av den och genomföra idén till en produkt.

  För att kunna delta i forumet krävs det att du registrerar dig som användare.
  Men innan du blir användare måste du läsa, respektera och godkänna följande regler:

  • Uttalanden som kan uppfattas som stötande, hotande eller kränkande är inte tillåtna. Detta innefattar även diskriminering på grund av kön, ålder, hudfärg, sexuell identitet, social och kulturell bakgrund, etnisk, politisk eller religiös tillhörighet, samhällsställning, eller funktionshinder. Forumet ska hålla en positiv anda.

  • Det är inte heller tillåtet att sprida eller länka till pornografi, uppmana till brott eller sprida uppmaningar till brottsliga handlingar.

  • Användarkonton är personliga! En fysisk person får inte registrera mer än ett användarkonto och det är inte tillåtet att registrera ett nytt om det gamla blir avstängt. För att förebygga missbruk raderas inte användarkonton eller tillhörande uppgifter på begäran. Det är möjligt att byta användarnamn genom att kontakta administratörerna.

  • Moderatorer och medarbetare på Svenskt UppfinnareMuseum kan inte hållas ansvariga för innehåll som användaren har skrivit och som vi inte har hunnit titta på.

  Forumet får inte användas för att sprida reklam

  Kontakta oss om du har några frågor! Tryck här för att komma direkt till forumet!

Share this article