Född till företagare med Yvonne Anglesjö

• 28-05-2015

Yvonne har varit företagsledare och entreprenör i drygt 30 år. Hon har lång erfarenhet som konsult inom utbildning, kommunikation, coachning, ledarskap och hälsa. Yvonne kommer specifikt att berätta om sin resa som företagare.

”Med sitt driv, affärstänkande och höga ambitionsnivå är Yvonne en förebild med fokus på att skapa framgång, utveckling och förändring”

Missa inte denna föreläsning som Qoola Qvinnor i Norrköping har anordnat! Föreläsningen hålls i Svenskt UppfinnareMuseums lokal på Malmgatan 5 i Norrköping. Den vänder sig främst till Qoola Qvinnors nätverk på facebook, betalande medlemmar OCH intresserade. Ta gärna med en vän.

Cirka 1 timmes föreläsning med Yvonne Anglesjö och resterande tid till en presentation av Svenskt UppfinnareMuseum, presentationer av oss alla som är där samt mingel med kaffe och smörgås.

Anmälan ska göras till Ann Dohse på 073-98 12 711 eller ann.dohse@comhem.se

Antal platser är begränsade så anmäl dig i tid.